2016/05/03

M sydän S



Tiedättekös,
Manulla, tuolla kulmakunnan kovimmalla koirakundilla (ei anneta söpöjen babyface-kasvojen hämätä),
on yksi mielitietty. 

Tämä nuori ja Manua monta kertaa isompi nöffi-neitonen on sulattanut nuoren herran sydämen. Aika monet kerrat olen joutunut todistamaan nuorta lempeä kun suudelmia vaihdetaan aidanraosta.

No mutta sitten on niitä kertoja kun toinen ei ole huomaavinaan. Jos eilen vielä vaihtoivat suukkoja, niin tänään sydänkäpynen ei tehnyt elettäkään tullakseen aidan luokse. Manu kävi jokaisessa mahdollisessa aidanraossa ja hieman ulisi. Ei, ei auttanut. Vaikeasti tavoiteltava pitää näköjään välillä olla. Mokomakin luikku lurittelija kai sitten hänen mielestään tänään….  Ei auttanut kuin jatkaa matkaa häntä koipien välissä. Ehkäpä joku toinen päivä sitten vaihdetaan pusut. 

P.S Kokeilen tuollaista tykkää-namiskaa ainakin toistaiseksi. :) Jokaisesta tekstistä löytyy siis lopusta sellainen. Raksi ruutuun jos tykkäsit, kuvista tai jutusta tai molemmista. Sillä voit jättää käyntimerkkisi jos et jaksa vaikka kommentoida. Kommentit on silti aina tosi kivoja. Niitä otetaan vastaan mielenkiinnolla. On niin kiva tietää kuka käy täällä. Ja yksityisempiäkin viestejä voi lähettää sivun vasemman laidan yhteydenottolomakkeella. 

Ei kommentteja: