2015/09/01

Pacman(u).



Saadaan joskus huikeita idiksiä Manun päänmenoksi. Joskus parhaat ideat tulevat etäällä, tässä tapauksessa matkallamme Puolassa. Sillä välin Manu oli hoidossa "vankilahoitolassaan" (tästä lisää myöhemmin - Manu sai taas "stipendin" käynnistään ja sen voisi skannata. Kaikesta muustakin lisää, kun onhan Manulla ollut kesän aikana kaikkea jännää ja uutta!)

Nyt ensin kuitenkin - toisen osapuolen kuvaama vähän huonolaatuinen video kännykällään viime viikolta. Tämä oli kaikinpuolin harjoituskerta, sillä tein Manun Pacman-radasta aika yksinkertaisen, eli se oli enimmäkseen suora. Panokset kovenee ja level 2 on jossain tulevaisuudessa kinkkisempi (ja sisältää ehdottomasti enemmän nappuloita). Kuolemiset jätetään kuitenkin väliin, eli mitään myrkkyhämppiksiä ei laiteta radalle.

Kaikkihan tosiaan tietävät klassisen Pacman-pelin? Itse pelasin joskus 90-luvulla enimmäkseen siitä kehitettyä Spidermania, jossa idea oli ihan sama. Muutaman kerran Manun syömistä katsoneena tuli oivallettua mitä Manu muistuttaa. Tällä videolla todisti sen....




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hih onpa hauska :) ihasteli pee-mummo